Na državnem tekmovanju je zlato priznanje prejela Olivija Popovič iz 9. C (mentorica: S. Jazbinšek),  srebrno priznanje pa sta prejeli Nika Skodlar iz 8. C (mentorica: K. Kozole) in Izabela Lara Gracer iz 9. B (mentorica: S. Jazbinšek).

Na regijskem tekmovanju so prejeli srebrna priznanja: Nika Skodlar iz 8. C (mentorica: K. Kozole), Izabela Lara Gracer iz 9.b, Olivija Popovič in Mark Janžekovič iz 9.c (mentorica: S. Jazbinšek).

Na šolskem tekmovanju so bronasta priznanja prejeli: Val Zavrtanik, Vita Gabrijelčič, Brina Delić Šori, Teodor Perišić, Brina Petrović Herman, Naja Povše iz 4.a (mentorica: A. Stružnik), Lara Guzej, Ema Kragelj iz 4.b (mentorica: P. Ošlak), Mark Ucman, Ožbej Zupančič iz 4.c (mentorica: J. Košir);  Jure Hanc, Sara Trček iz 5.a (mentorica: N. Cvek Bijelič), Lili Cimerman Bec iz 5.b (mentorica: I. Starman), Nika Janžekovič, Maja Marinč, Naja Bobovnik, Vida Đurović, Peter Cencelj, Matej Strajnar iz 5.c (mentor: A. Zavrl);  Alfred Popovič iz 6.a, Kaja Ucman iz 6.b, Hana Zupančič, Lija Krošelj, Janja Šemrov iz 6.c (mentorica: S. Jazbinšek); Ema Motoh iz 7.a, Ela Biasizzo iz 7.b, Nena Čoga iz 7.c (mentorica: T. Lipovšek Željko); Kristina Touzery iz 8.b in Nika Skodlar iz 8.c (mentorica: K. Kozole); Izabela Lara Gracer, Julija Osojnik, Zoja Sušnik iz 9.b, Olivija Popovič, Mark Janžekovič iz 9.c (mentorica: S. Jazbinšek).

Vsem tekmovalcem in mentorjem iskreno čestitamo!

Dostopnost